Airport Weeze en de Floriade werven samen

Gasten''Welcome Desk'' op de luchthaven geopendBij het grote Floriade evenement in Venlo werken Airport Weeze en het Nederlandse Floriade team nauw samen. De nadruk van deze samenwerking ligt op wederzijdse promotie en serviceverlening aan internationale gasten. Het contact tussen Venlo en Weeze is door de betrokkenen reeds in 2009 gelegd. Over de voordelen van een samenwerking tussen de Floriade en de luchthaven was men het al snel eens.

Sinds de start van het Floriade jaar zijn de afgesproken activiteiten geďmplementeerd: terwijl de Floriade in Groot-Brittannië, Zweden, Spanje en Italië ‘ s werelds grootste tuinexpo promoot en daarbij ook de snelle heenreis via de, slechts op 30 minuten afstand gelegen, luchthaven benadrukt, zet de luchthaven haar media in, om dit belangrijke evenement onder de aandacht te brengen. Zo zien maandelijks honderdduizend geďnteresseerde bezoekers de aanwezige Floriade verwijzing op de luchthavenwebsite, evenals de advertenties in alle Airport publicaties. De flyers in alle terminalzones, de Airport-TV, alsmede de grote banner, die aanwezig zijn op de luchthaven, zorgen dat de aandacht nog verder gevestigd wordt op ’s werelds grootste tuinexpositie.

Ook bij de serviceverlening aan gasten werken de luchthaven en de Nederlandse gastheer samen. Zo zal de centrale luchthaven informatiebalie in de terminal gedurende dit 180- dagen durende evenement de functie van officiële’’ Floriade Welcome Desk’’ krijgen. De niet te missen, in Floriade kleuren gehulde, counter zal van april t/m oktober het eerste aanspreekpunt voor internationale Floriade gasten zijn. Hier zal het meertalige info-team met de belangrijkste informatie rondom de Floriade paraat staan. Ook de bus- en shuttleservice naar de Floriade kan men hier bestellen. Aankomende gasten, die naar verdere recreatiemogelijkheden willen informeren, worden bij de naburige balie van Niederrhein Tourismus vakkundig geadviseerd.

De ‘’Floriade Welcome Desk’’ balie gaat al enige dagen voor de start van het evenement, op 5 april, open aangezien men onder de gasten exposanten en beurstechnici verwacht. Naar aanleiding van de opening van de Floriade Welcome Desk zeiden Paul Beck, Managing Director van de Floriade 2012 en luchthavendirecteur Ludger van Bebber: ‘’ Onze samenwerking brengt vele voordelen met zich mee, zowel voor ons, alsook onze gasten. Het is tevens een uitstekend voorbeeld voor wat betreft de Nederlandse en Duitse samenwerking in de Euregio. Wij verheugen ons op vele internationele passagiers en Floriade bezoekers.‘’SGN
 

 

  
 
<<Back to sgniederrhein/news
Advert:
Tags: Weeze Airport Niederrhein Ryanair Spotting Laarbruch Low Cost Fights Sky Airlines cheap tickets Antalya Oslo Rhodos Korfu Dublin Beziers Marrakech Teneriffa London Alghero Berlin Krakau Burgas Riga Danzig FES Breslau Bratislava Barcelona NRN Innsbruck Zadar Transavia Bari Venedig Smaland wizzair Budapest Hurghada Pegasus Sun Express Kreta Bucharest Cluj Kerry